Προσφορές
Best Sellers
Σχετικά με τα Προϊόντα
Συντήρηση Ηλεκτρικών Σκάφους
Υπάρχει μόνο ένα βασικό πρόβλημα για όλα τα είδη ηλεκτρικού εξοπλισμού, η οποία μπορεί να προκαλέσει βλάβη. Ακόμα κι αν τα περισσότερα από τα ηλεκτρικά μέρη είναι ανθεκτικά στη διάβρωση, οι επαφές (ηλεκτρική αντίσταση τους) είναι εξαιρετικά ευαίσθητες.
 
• Διατηρήστε όλες τις επαφές όσο πιο ξηρές γίνεται. Για το σκοπό αυτό, είναι καλή ιδέα να έχετε όλα τα καλώδια μέσα στα προστατευτικά τους.
• Ελέγξτε τους σφιγκτήρες της μπαταρίας. Στεγνώστε τους, καθαρίστε τους και σφίξτε τους!
• Ανοίξτε, καθαρίστε τα φώτα ναυσιπλοΐας. Αλλάξτε τα φώτα ναυσιπλοΐας κάθε σεζόν.
• Σε περίπτωση που έχετε μόνο ασφάλειες: ανοίξτε και ελέγξτε κάθε ασφάλεια. Θα είναι επίσης καλή ιδέα να τις αλλάζετε κάθε σεζόν.
 
Πώς να καθαρίσει το σκάφος σας;
Δεν είναι δύσκολο να το κάνουμε. Το πιο δύσκολο είναι να βάλετε τον εαυτό σας να το κάνει!
 
• Καθαρίστε και σκουπίστε το σκάφος σας κάθε φορά που το βγάζετε έξω από το νερό
• Πλύνετε το σκάφος με άφθονο νερό και λίγο σαπούνι
• Εάν το σκάφος είναι πάρα πολύ βρώμικο - πλύνετε το σκάφος με ειδικά καθαριστικά
• ΜΗΝ χρησιμοποιείτε διαλυτικά, οξέα ή άλλα χημικά, τα οποία δεν είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό διότι θα βλάψει το σκάφος σας και δεν καλύπτονται από την εγγύηση
• Το ιδανικό για καθάρισμα είναι ένα βαμβακερό πανί ή σφουγγάρι
• Καθαρίζετε απαλά χωρίς πολύ δύναμη
• Σκουπίστε και στεγνώστε πάντα το σκάφος αφού το πλύνετε. Σε περίπτωση που είναι αδύνατο να το κάνετε αμέσως μετά τη χρήση - το κάνουμε το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση που το σκάφος παραμένει υγρό να το αποθηκέυεται σε ένα ζεστό μέρος
• Για την αποφυγή σοβαρών ζημιών του σκάφους σας να μην το στεγνώνετε κάτω από το φώς του ήλιου, ειδικά όταν τα μπαλόνια είναι φουσκωμένα σκληρά. Οπότε αυτό που κάνουμε έιναι να ξεφουσκώνουμε το μπαλόνι κρατώντας λίγο αέρα μέσα
 
Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος του σκάφους σας;
Έστω ότι έχετε αποφασίσει να αγοράσει ένα φουσκωτό σκάφος! Συγχαρητήρια !!! Τώρα θα θέλαμε να σας δώσουμε κάποια βοήθεια για το μέγεθος του σκάφους σας. Παρακαλούμε να εξετάσει μερικά πράγματα:
 
• Αν χρειάζεστε ένα Tender για το σκάφος σας, σιγουρευτείτε ότι ξέρετε ακριβώς τις μέγιστες διαστάσεις του σκάφου σας, την μέγιστη ικανότητα φόρτωσης και την ανύψωση.
• Το μέγεθος του σκάφους είναι σε άμεση σχέση με την ισχύ του κινητήρα τους επιβάτες και την ικανότητα φόρτωσης.
• Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το σκάφος σας για θαλάσσιο σκι - το σκάφος πρέπει να είναι σε θέση να είναι εξοπλισμένο με μηχανή τουλάχιστον 25 HP.
• Επιβάτες: τους μέγιστους επιβάτες για το κάθε σκάφους θα τους βρείτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε σκάφους αλλά να έχετε υπόψιν ότι διαφέρει με τις θέσεις μέσα στο σκάφους που μπορούν να κάτσουν άτομα. Πρώτα δείτε πόσα άτομα θα θέλατε να μεταφέρετε και μετά τις θέσεις που το σκάφος έχει.
 
Γιατί να επιλέξετε Φουσκωτό Σκάφος;
Το κύριο πλεονέκτημα του κάθε φουσκωτό σκάφος είναι το μπαλόνι του. Το σκάφος γίνεται περίπου 2 φορές πλατύτερο, γεγονός που αυξάνει αρκετά την σταθερότητα. Ο συνδυασμός του μπαλονιού με μεσαίο ''V'' ή βαθύ ''V''  κάνει την ναυσιπλοΪα του απίστευτη. Το σκάφος έχει πολλαπλούς αεροθαλάμους που εγγυάται απίστευτη ασφάλεια όσο αναφορά τους επιβάτες.
Επίσης κάνει το φουσκωτό σκάφος, φορητό, εύκολο στην αποθήκευση και μεταφορά. Αλλά όλα τα φουσκωτά έχουν λίγο μικρότερη διάρκεια ζωής και χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και συντήρηση σε χρήση. Ο λόγος είναι: ότι το κύριο εύκαμπτο υλικό είναι πολύ πιο ευαίσθητο από το κομμάτι του μετάλλου. Αλλά με τα χρόνια αυτό το πρόβλημα γίνεται όλο και λιγότερο σημαντικό με την τεχνική πρόοδο στην βιομηχανία προσφέροντας καλύτερα και ισχυρότερα υλικά.
 
Εμφάνιση 1 έως 4 (από 4 FAQs)
Αποτελέσματα:  1 
FREE CALL

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Password

Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Leadmar e-shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Leadmar e-shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
el en