Προσφορές
Best Sellers
Προφίλ
 Προφίλ
Ποιοι είμαστε
 
Η LEADMAR, με αφετηρία το 2006, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην Ελληνική αγορά ως μια από τις μεγάλες εταιρείες  εισαγωγών φουσκωτών σκαφών RIB καθώς και εισαγωγής και τεχνικής υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων ναυσιπλοΐας. Οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται κυρίως στην εισαγωγή και διάθεση φουσκωτών σκαφών με πολυεστερική και συμβατική γάστρα, καθώς και ηλεκτρονικών συστημάτων ναυσιπλοΐας. Η πολυετής προηγούμενη εμπειρία των στελεχών της, στο ναυτιλιακό κυρίως χώρο καθιστά τη Leadmar  μια από της σημαντικότερες εμπορικές και τεχνικές εταιρίες στο χώρο του Light Marine που καλύπτει  όλες τις απαιτήσεις για εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών στην διάθεση σκαφών και ηλεκτρονικών ναυτιλίας. Η στρατηγική συνεργασία μας με Οίκους - στην Ελλάδα και το εξωτερικό μας καθιστά πιο αποδοτικούς και ανταγωνιστικούς, παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα προϊόντων.
 
Τι προσφέρουμε
 
Διαθέτουμε φουσκωτά σκάφη αναψυχής, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως: GPS - Plotters - Βυθόμετρα, Ραντάρ. Όλα τα προϊόντα μας επιλέγονται με σκοπό να καλύπτουν τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας. Η Leadmar διαθέτει ολοκληρωμένο δίκτυο εμπορικών  και  τεχνικών  συνεργατών σε  όλη την Ελλάδα προσφέροντας τεχνική υποστήριξη και after sales service σε όλα τα επίπεδα.
 
Η Οπτική μας
 
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτουμε, αναγνωρίζουμε τις πραγματικές ανάγκες σας, ενεργούμε με ταχύτητα και ακρίβεια, παρέχοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Leadmar  δεσμεύεται  για την  ολοκληρωμένη  παροχή υπηρεσιών   υποστήριξης  των πελατών της, με σκοπό την εξοικείωση τους  με την τεχνολογία  που εφαρμόζεται και την εξάλειψη τυχόν προβλημάτων κατά τη χρήση. Eίμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε για οποιοδήποτε θέμα.
 
Τελικά
 
Όσο αναπτυσσόμαστε, εμπλουτίζουμε τη γκάμα μας με νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα, με σκοπό να γίνουμε η αυτόματη επιλογή σας καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες σας. Βασική προτεραιότητα της Leadmar είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα σκάφη αναψυχής  και συστήματα υψηλής τεχνολογίας. Το πετυχαίνουμε με τη φιλοσοφία και τις πρακτικές μας, εκμεταλλευόμενοι τον ανταγωνισμό της Παγκόσμιας Αγοράς.

Είστε ευπρόσδεκτοι να μας επισκεφθείτε στην Έκθεση μας στην Λ.Βουλιαγμένης 31, στην Γλυφάδα.

Είμαστε στην διάθεση σας.
FREE CALL

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Password

Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Leadmar e-shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Leadmar e-shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
el en