Προσφορές
Best Sellers
01/06/2018 VERADO V8 των 250 και 300 hp
 VERADO V8 των 250 και 300 hp
Οι νέοι VERADO V8 των 250 και 300 ίππων συνεχίζουν την κληρονομιά των Verado ως τους πιο εκλεπτυσμένους εξωλέμβιους κινητήρες στο νερό. O σχεδιασμός της κυλινδροκεφαλής του V-8 με διπλούς επικεφαλής εκκεντροφόρους (quad cam) δημιουργεί αυξημένη ροπή, κυρίως στη περιοχή μέσων στροφών του κινητήρα και προσφέρει μοναδική απόδοση. 
 
Θαλάσσιες δοκιμές έχουν δείξει ότι ο κινητήρας VERADO των 300 ίππων είναι γρηγορότερος και ταχύτερος από τους αντίστοιχους κινητήρες του ανταγωνισμού, προσφέροντας παράλληλα μεγάλη οικονομία στα καύσιμα.
 
Οι VERADO V-8 είναι συμβατοί με τα ψηφιακά χειριστήρια Mercury και διαθέτουν ηλεκτροϋδραυλικό τιμόνι για ποιοτικότερη λειτουργία, αίσθηση και απόκριση του συστήματος διεύθυνσης.
 
Οι νέοι κινητήρες VERADO V8 250/300 αντικαθιστούν τους VERADO L6 250 & 300 hp.
Τεχνικά χαρακτηριστικά: https://www.mercurymarine.com/en/europe/engines/outboard/verado/250-400/
 
  • ΜΠΡΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ – AMS
    Η νέας γενιάς ανάρτηση του κινητήρα με το αποκλειστικής σχεδίασης μπρακέτο στήριξης του κινητήρα, Advanced Mid-Section (AMS) που διαθέτουν οι VERADO V8 περιορίζει τους κραδασμούς στο ελάχιστο, ενώ παράλληλα βελτιώνει την αίσθηση στιβαρότητας μεταξύ σκάφους και κινητήρα, ειδικά στις υψηλές ταχύτητες.
 
  • ΘΟΡΥΒΟΣ – ΗΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
    Οι νέοι VERADO είναι επίσης εκπληκτικά αθόρυβοι χάρη στο εξαιρετικά στεγανό και ηχοαπορροφητικό κάλυμμα του κινητήρα.  Όσον αφορά τον ήχο της εξαγωγής των καυσαερίων η αποκλειστική προηγμένη τεχνολογία ελέγχου του ήχου που διαθέτει, επιτρέπει στο χειριστή να επιλέγει μέσω VESSEL VIEW οθόνης, είτε την εντελώς αθόρυβη λειτουργία (Stealth mode) είτε την πιο έντονη, αγωνιστική «χροιά» (Sport mode) του παραγόμενου από τα καυσαέρια ήχου.
 
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
    Το πρωτοποριακό ARO Advanced Range Optimization (βελτίωση αυτονομίας)
    επεμβαίνει αυτόματα και βελτιώνει την θερμοδυναμική απόδοση του κινητήρα στις ταχύτητες ταξιδίου. Επιπλέον το πατενταρισμένο σύστημα ελέγχου κλειστού βρόγχου του κινητήρα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα οξυγόνου μεγάλου εύρους που βελτιώνει την αναλογία αέρα-καυσίμου στο μίγμα. Το σύστημα αυτό πλεονεκτεί έναντι του ανταγωνισμού ο οποίος χρησιμοποιεί αισθητήρες λ μικρότερου εύρους.
    Το αποτέλεσμα είναι 12-16% περισσότερη οικονομία καυσίμου συγκριτικά με τον δημοφιλέστερο ανταγωνιστικό κινητήρα της κατηγορίας.
 
  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΡΟΦΩΝ
    Με το σύστημα σταθεροποίησης στροφών (Adaptive Speed Control), οι νέοι V6 της Mercury διατηρούν αυτόματα τις στροφές τους στο επιθυμητό επίπεδο ανεξαρτήτως των αλλαγών φορτίου (π.χ έντονος κυματισμός σε καιρό, κλειστές στροφές, έλξη σκι κλπ. Με αυτό το σύστημα ο χειριστής δεν χρειάζεται να διορθώνει συνεχώς με το χειριστήριο τις στροφές του κινητήρα για να τις διατηρήσει σταθερές.
 
  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ
    Με το σύστημα διαχείρισης φόρτισης (Idle Charge Battery Management), ο εγκέφαλος του κινητήρα φροντίζει να ανεβάσει αυτόματα τις στροφές ρελαντί όταν λόγω αυξημένης κατανάλωσης ρεύματος (Power Trim, ψυγείο, βυθόμετρο, εργάτης άγκυρας κλπ) διαγνώσει χαμηλή τάση στην μπαταρία.  Έτσι, το μοναδικό στην κατηγορία των 175-225 hp, αλτερνέιτορ της Mercury που διαθέτει έξοδο ρεύματος 20 Amps στο ρελαντί και έως και 85 Amps στην πλήρη ισχύ του κινητήρα, συντηρεί την μπαταρία σε άριστη κατάσταση.
 
  • ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
    Ένα καπάκι στο πάνω μέρος του καλύμματος του κινητήρα (αποκλειστικότητα της Mercury) απλοποιεί τη διαδικασία ελέγχου στάθμης και πλήρωσης λαδιού χωρίς να απαιτείται η αφαίρεση του καλύμματος του κινητήρα. Το καπάκι αυτό επίσης αποτελεί τον το μηχανισμό απασφάλισης καθώς και την χειρολαβή μεταφοράς του καλύμματος.
    Στους νέους V6 της Mercury δεν απαιτείται ποτέ ρύθμιση των βαλβίδων για όλη την ζωή του κινητήρα καθώς ο μηχανισμός των βαλβίδων έχει ρυθμιστεί λεπτομερώς για μακρά λειτουργία από το εργοστάσιο.
 
  • ΜΠΑΤΑΡΙΑ AGM 110 Amph
    Η μπαταρία AGM 110 Amph βαθιάς εκφόρτισης της Victron Energy που συνοδεύει τους νέους Mercury V6 είναι αυτό ακριβώς που ζητάει ο κινητήρας και ο κατασκευαστής του. Τα 800 Amps εκκίνησης, και αποθήκη 110 Amph παρέχουν σταθερή τάση και τριπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με τις απλές μπαταρίες.
 
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
    Η Mercury, φροντίζει και για την αισθητική του σκάφους, διαθέτοντας τους παραπάνω κινητήρες σε ψυχρό λευκό (Cold Fusion White) και στο δημοφιλές μαύρο (Phantom Black), σε συνδυασμό με διακοσμητικά πάνελ σε πέντε εργοστασιακές αποχρώσεις καθώς και ένα έτοιμο προς βαφή. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να κάνουν τους δικούς τους χρωματικούς συνδυασμούς ή ακόμα και να δημιουργήσουν τη δική τους απόχρωση δίνοντας το προσωπικό τους στίγμα στον κινητήρα.
FREE CALL

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Password

Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Leadmar e-shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Leadmar e-shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
el en